Tråkigt att läsa att det varit bråkigt i Rinkeby, igen. Jag fattar inte poängen med att förstöra sitt eget område där man bor, eller varför man skulle göra något liknande överhuvudtaget. Fast kanske mest förvånande att polisens optimistiska inställning.

Redan under tisdagskvällen hade polisen indikationer på att något var på gång i Rinkeby i västra Stockholm. Ungdomar hade brutit upp gatsten som lagts i högar.

Låter inte detta lite misstänksamt? Det tycker jag. Om det redan varit bråkigt kvällen innan och sedan hittar man dessa ihopsamlade högar av gatsten då borde väl någon klocka ringa i ens huvud tycker man.

Orsaken till bråken är det mest komiska, om nu någonting kan vara komiskt i detta. Enligt tidningen skulle en större fest ägt rum i måndags. En del ungdomar fick inte komma in. Som ”straff” valde de att förstöra sitt eget område. Smart? Inte så mycket. 

Är det inte underligt att man så ofta läser om bråk i samband med fester i Rinkeby? Kanske det bästa hade varit att inte ha någon fest, alls! 

 

// Fröken Taliban

Annonser