Kommentarsregler

Inuti Burkan måste be sina läsare, efter att ha haft ett antal tråkiga incidenter, att vara goda att följa dessa simpla regler när de önskar kommentera ett inlägg:

1. Något som bör vara självklart, men som vissa tycks ha svårigheter med, är att man håller en god och mogen ton när man kommenterar. Kommentarer som innehåller skällsord eller förnedringsretorik gentemot någon individ eller religion/troslära kommer gå antingen två öden till mötes. De censureras eller så godkänns de inte alls. Det har hänt innan så ödsla inte tid på att få ut frustration i form av mundiarré.

2. När ni kommenterar ett inlägg så håll er till sakfrågan. Det betyder att hädanefter kommer kommentarer inte godkännas som inte har med själva inlägget, ämnet i stort eller bloggens inriktning att göra med. Vill ni prata om något personligt så finns bloggens mejl att använda. Jag svarar alltid på alla mejl, och det har hänt många gånger att det skrivits ett blogginlägg antingen för att personen efterfrågat det (i kommentarsfältet eller via mejl) eller för att  jag tyckt det vara relevant att även andra kan delta.

3. Om jag kommenterat på någon annans blogg, så kommer man inte få sin kommentar godkänd om det är ett ”svar”. Vill man svara på det jag kommenterat på andra bloggar så kan man göra det där. Bloggen är inte en privat chat, ingen på Inuti Burkan är en så kallad ”hit and run” och vi kommenterar inte på andras bloggar ”bara för att”  :)

 Jag hoppas att dessa regler kan efterföljas för att en konstruktiv och trevlig diskussion kan föras på bloggen =)

Annonser